R. Kuylaars

Een goede begeleiding en service. De installering werd goed en vakkundig gedaan.
Het op wekken van stroom maakt je nog meer bewust van je gebruik en het is leuk om te zien dat je zelf  energie op wekt.

M. Hartzema

Vol vertrouwen beveel ik Solarbird aan en uit ik mijn tevredenheid over de grondigheid en netheid tijdens de uitvoering. Solarbird heeft namelijk een zeer goede klantenservice. Mijn offerte aanvraag werd binnen een dag in behandeling genomen en op mailtjes kreeg ik vaak binnen een uur reactie. Ook de installatie van mijn zonnepanelen heeft zorgvuldig plaatsgevonden.

Tevreden was ik zeker ook over het feit, dat toen ik door de traagheid van de subsidiegever (BTW van 19% naar 21%) extra kosten ging maken, het bedrijf dit voor haar rekening nam.

P. van den Berg

Ik werd erg goed geholpen door Solarbird. Mijn offerte aanvraag werd snel beantwoord met een goed advies, daarna kwam de adviseur een week later al langs. Hij keek toen waar de bekabeling en de omvormer het beste konden komen en hoeveel panelen er precies op mijn dak passen. Dat was prettig omdat ik zo wist wat er precies zou gebeuren. De zonnepanelen zijn daarna goed geïnstalleerd en wekken elke dag groene stroom op. Bedankt!