Burenkorting

Als u samen met uw buren zonnepanelen aanschaft bij Solarbird dan ontvangt u €100,- korting per installatie. Onze adviseur bezoekt alle huizen op dezelfde dag en de installaties worden ook op dezelfde dag uitgevoerd.

Samen oriënteren op zonnepanelen

Wanneer u zich samen met uw buren oriënteert op de mogelijkheden van zonnepanelen heeft dat voordelen voor u. Wij brengen een bezoek ter plaatse om de betreffende huizen te schouwen. De mogelijkheden worden voor elk huis afzonderlijk duidelijk in kaart gebracht. Tijdens dit bezoek nemen we ruim de tijd zodat u samen met uw buren vakkundige voorlichting van Solarbird ontvangt en al uw vragen door ons beantwoord worden. Na afloop zijn zonnepanelen geen nieuwe materie meer voor u. U weet dan of zonnepanelen geschikt voor u zijn en waar u op dient te letten indien u tot aanschaf over wenst te gaan.

Samen zonnepanelen installeren

Als u samen met één of meerdere buren klant bij Solarbird wordt, spreken wij een datum af voor de installatie van de zonnepanelen. Alle installaties worden binnen een dag en op dezelfde dag geplaatst. De installatiekosten worden hierdoor lager en het is leuk om samen met alle buren op dezelfde dag de installatie te volgen, te starten met groene stroom en de prestaties van de installaties te volgen.

Samen korting

Doordat meerdere huizen dicht bij elkaar, bijvoorbeeld in dezelfde straat, tegelijkertijd kunnen worden geïnstalleerd heeft Solarbird lagere kosten. Dit voordeel geven wij graag door aan onze klanten in de vorm van een korting van €100,- per geïnstalleerd systeem.

Maak een afspraak voor een bezoek ter plaatse via 030 – 850 55 77. Of vraag nu een gratis offerte aan.