Bewaking Zonne energie

Met Solarbird Solarboulevard kunt u precies zien hoeveel stroom uw zonnepanelen systeem op een bepaalde dag oplevert. Hiervoor installeren wij een responder samen met uw pv-systeem. Een responder is een klein elektrisch kastje dat u de mogelijkheid geeft om op uw laptop, Smartphone, PC of Tablet te bekijken wat de opbrengst van uw pv-systeem is gedurende een bepaalde periode.

Inzicht via een persoonlijk account

Als klant van Solarbird Solarboulevard krijgt u toegang tot: een persoonlijk account met een dashboard waarop u precies kunt zien hoe uw zonnepanelen het doen. U krijgt rapportages per uur, dag, maand en jaar. Met het dashboard kunt u ook eenvoudig de productie van bepaalde periodes met elkaar vergelijken. Bekijk hier de Solarbird Solarboulevard Demo.

Solarbird bewaakt uw installatie vanuit de Cockpit

Daarnaast bewaken wij dagelijks de productie van alle Solarbird zonnepanelen vanuit onze cockpit. We monitoren de opbrengst en vergelijken deze met andere zonnestroom-systemen van Solarbird en met de fabrieks-specificaties.

Als uw systeem niet optimaal presteert, gaan we op zoek naar de oorzaak. En overleggen we met u over de mogelijke oplossingen. Zo bent u gedurende de hele levensduur verzekerd van een maximale besparing op uw elektriciteitsrekening.

Solarbird Solarboulevard in het kort

  • Wij bewaken dagelijks de productie van uw zonnepanelen systeem vanuit onze cockpit
  • U heeft via een persoonlijk account toegang tot Solarbird Solarboulevard
  • U ziet hoeveel groene stroom u heeft opgewekt, per uur, dag, maand en jaar
  • Ook krijgt u inzicht in de hoeveelheid vermeden CO2 uitstoot
  • De meerprijs bedraagt eenmalig € 225,- en de jaarlijkse abonnementskosten zijn € 25,-. 

Bel direct 030 – 850 55 77 en laat één van onze adviseurs langskomen voor een adviesgesprek of vraag nu een gratis offerte aan.