Installatie Zonnepanelen

zonnepanelen installatie

Onze Zonnepanelen Installateur met 12 jaar ervaring geeft het hoogste rendement en garandeert de hoogste kwaliteit van uw Zonnepanelen Installatie. Lees hier meer over het belang van een goede installateur.

Lees verder

Bewaking Zonne energie

Met Solarbird Solarboulevard kunt u precies zien hoeveel stroom uw zonnepanelen systeem op een bepaalde dag oplevert.

Lees verder

Gratis bezoek aan huis

a8f4787da6

Een van onze experts komt gratis bij u thuis langs en inventariseert de mogelijkheden voor het aantal zonnepanelen op uw dak en het maximaal te besparen bedrag op uw energierekening.

Lees verder

Burenkorting

HEERHUGOWAARD-WOONHUIZEN

Overweegt u om samen met uw buren zonnepanelen aan te schaffen? Dan is Solarbuurt echt iets voor u. Met Solarbuurt krijgen u en uw buurman of buurvrouw korting op de zonnepanelen installaties als u samen klant wordt bij Solarbird.

Lees verder

Klantenservice Solarbird

Wij helpen onze klanten graag bij het beantwoorden van vragen over zonnepanelen. Daarom zijn wij elke werkdag van 09.00 tot 17.00 beschikbaar om u te woord te staan

Lees verder

Garantie uitbreidingen

U kunt ervoor kiezen om uw systeem uit te breiden met een totaal garantie. Hierbij heeft u geen last meer van verschillende garantie termijnen op verschillende onderdelen van uw systeem, u heeft simpelweg 10 jaar garantie op elk onderdeel van uw systeem. Dit is inclusief eventuele voorrijd en arbeidskosten. Lees hier meer over de garantie uitbreiding.

Lees verder