Community

De solarbird community is er voor iedereen die een Solarbird zonnepanelen systeem heeft, of die er een wil hebben! Deze community is erg belangrijk voor ons en ook voor onze klanten. Daarom hebben wij een facebook pagina gecreëerd waar veel van onze klanten zich al verzameld hebben.  Hier helpen zij elkaar met vragen over zonnepanelen, delen ervaringen en krijgen zij van ons nieuws over de laatste ontwikkelingen op het gebied van zonne energie. De community wordt elke dag groter en u bent meer dan welkom om met ons mee te doen. Hier vindt u de Solarbird Community 

Ook onze klanten zonder facebook account houden we graag op de hoogte over de laatste ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen. Daarom hebben we een nieuwsbrief die per email verstuurd wordt. natuurlijk belonen wij ook graag onze actieve ambassadeurs door ze een mooi plekje te geven in deze nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief

Nog geen klant?

Als u nog geen klant bent bij Solarbird kunt u natuurlijk ook een kijkje nemen op onze facebook pagina. Hier vindt u ervaringen van onze klanten over de installatie, de kwaliteit en de service van Solarbird. Ook kunt u zelf vragen stellen aan onze klanten of uw vraag aan Solarbird stellen, op deze manier verzamelt er steeds meer informatie op onze pagina en wij hopen u zo te kunnen helpen met uw keuze.